HTML

Rólunk

Az elmúlt évek bebaszos estéinek legjobb piáit, koktéljait írjuk le. És pár fura kép, amit a mai napig nem tudunk, hogy történhetett. Küldjetek ti is bátran képeket, videókat, történeteket, pia leírásokat és stb.......

ide: hogybasszunkbe@gmail.com

2009.12.26. 22:15 Nobi

Nagykanizsa játszós este

Ha vannak maradék piáitok akkor ez a tökéletes játék! Persze lehet "friss" alkohollal is játszani, hisz itt nem a pia, hanem a játék a lényeg, így akármilyen alkohol tartalmú ital megteszi.
 

Kellékek:

  1. kalap
  2. sapka
  3. doboz
  4. A/4es papír
  5. lehetőleg egyenlő darabkákra szeljétek fel a papírt
  6. 1-től 10-ig írjatok számokat 1-1 fecnire, valamint legyen kettő gyémánt és kettő 2x -es papírfecni is! Az összeset bele a kalapba és kezdődik a játék!
  7. mindenki húz egyet a kalapból! Aki a legkissebb számot húzza az iszik annyi kortyot amennyit húzott!!
  8. ha valaki gyémántot húzott az nem iszik, de ha 2x-et akkor húznia kell mégegyszer! ha számot húz, akkor annak a kétszeresét issza kortyban, ha gyémántot, akkor nem iszik! De ha újból 2x-et húz, akkor sem szorzódik tovább, csak újra kell húznia! ha már megfelelő a hangulat, akkor mehet a kalapba egy nehezítő elem 3x formájában.. ugye nem kell magyaráznom, hogy az mire jó?? :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hogybasszunkbe.blog.hu/api/trackback/id/tr321625169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása